turf-hoorn
Er op Uit

Hoorn: Grand Café Turf

Lunchen doe wij in het weekend graag buiten de deur. Het vinden van een leuk lunch tentje waar de kinderen zich vermaken (zonder iPad etc.). De keren dat wij bij Turf in Hoorn zijn geweest zijn niet meer op 1 hand te tellen. Ook toen Femm een paar jaar geleden nog niet naar school moest en Sam er zelf nog niet was, waren we met zijn 2tjes regelmatig op woensdag bij Turf te vinden. Een echte papadag hotspot!

Zandbak en spelletjes

Turf is lekker ruim opgezet en heeft in het onderste gedeelte een ruime zandbak. Erg handig om de kids daar te droppen en in alle rust te genieten van de lunch. Ook is er een mogelijkheid om spelletjes te pakken uit een kast. Voor de oudere kids is dat een prima vorm van vermaak. Turf serveert wat mij betreft de beste cappuccino in Hoorn en omstreken! Dus voor je dagelijkse dosis cafeïne zit je hier helemaal goed! Wellicht met een lekker stukje taart. De ambiance is echt een beetje een huiskamer gevoel en dat voelt wel lekker.

Lekker lunchen met kinderen bij Turf

De lunch is ook heerlijk in Turf zo kun je na de koffie als de kinderen nog aan het spelen zijn lekker blijven plakken. Zo zijn er verschillende panini’s te krijgen, kun je lekker fout voor een broodje met kroket gaan maar bij ons is de rodebiethummus met feta echt favoriet. Ja dit klink misschien niet werelds, maar trust me echt heerlijk! Overigens wisselt de kaart eens in de zoveel tijd dus een prima excuus voor weer een bezoekje. Voor de kids staan er ook een aantal leuke opties op het menu denk aan een broodje belegd als beer (met pindakaas en banaan) of een uilenboterham (met kaas, ei, tomaat en komkommer). Bij ons doet een broodje knakworst het ook altijd goed, en dat is hier ook verkrijgbaar. De opties zonder melk voor Sam, zijn alleen wel erg beperkt.

Tenslotte serveert Turf ook een aantal biertjes van de tap en fles die prima te combineren zijn met de aanwezige borrelhappen op de kaart. Dus eigenlijk kun je op ieder moment van de dag terecht bij Turf in Hoorn. Ik zeg proberen!

Website:
https://www.turfhoorn.nl

Openingstijden
Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 18:00

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *