De Papa en het gezin

Ik ben Gino Duin 34 jaar oud en papa van Femm (4) en Sam (1). Samen met de moeder van de kids, Marloes, ben ik woonachtig in het dorpje Nibbixwoud. Woensdag is bij ons Papadag! Even een niet de hectiek van werken maar lekker thuis met de kids. Althans thuis? Ik ben iemand die niet stil kan zitten en probeer daarom zoveel mogelijk te ondernemen met de kids. Niet alleen op woensdag maar ook in het weekend of andere vrije dagen.

fotooveronspapadag

Waarom deze website voor papa’s?

Wat mij opviel is dat er genoeg blogs, websites en social media kanalen zijn waar je tips kan krijgen over leuke activiteiten, dagjes weg of zelfs vakanties en stedentrips. Dit wordt echter allemaal geschreven door…. Vrouwen! Niks mis mee natuurlijk maar ik vind het juist leuk eens vanuit een mannen perspectief dit soort zaken te beoordelen.

Mogen moeders hier komen?

Ja natuurlijk wel! Ook moeders kunnen hier genoeg inspiratie vinden. Verwacht hier alleen geen zoetsappige activiteiten zoals het knutselen van een prinsesenkasteel en het bakken van unicorn cupcakes :).

Heb jij de perfecte tip?

Stuur dan een mailtje naar: info@helphetispapadag of vul het contactformulier in op de contactpagina. Ik test graag jouw activiteit of tip met de kids uit.